Programma
Warmduscher website

Warmduscher

Warmduscher

vrijdag 4 december 2020

vrijdag 4 december 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

(English info below)
Nederlands:
Dit programma is uitgesteld vanwege aangescherpte maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 in te dammen. We hopen dat je het programma binnenkort alsnog kunt bezoeken, zodra dit weer op een veilige manier kan en mag. Daarom zijn we samen met de artiest meteen aan de slag gegaan met het vinden van een nieuwe datum.

Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. Zodra er een definitief besluit over dit programma is genomen, is het mogelijk een voucher of restitutie aan te vragen. Hierover volgt dan meer informatie per e-mail. Tot die tijd behoudt het ticket zijn waarde. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

English:
The Dutch Government has taken extra measures to reduce the spread of COVID-19. Therefore, this event is postponed until further notice. We hope we can welcome you in Paradiso soon for this programme in a safe way. In cooperation with the artist, we already started looking for a new date for this event.

Ticket buyers who have purchased a ticket directly on our website will receive updates through e-mail. As soon as the final decision has been made whether the event is rescheduled or cancelled, it will be possible to request a voucher or refund. More information will follow through email. In the meantime, your ticket will keep its value. For general information regarding postponements, see www.paradi.so/Ticketinfo.

---

Zet de leden van opvallende bands als Fat White Family, Insecure Men en Paranoid London bij elkaar en het onontkoombare resultaat is Warmduscher. Het eigenzinnige vijftal brengt vanaf de oprichting in 2014 genres als noise, funk, garagepunk en elektronica samen in een bizar en chaotisch geheel. Ook bouwen ze sindsdien aan een live-reputatie die met de dag indrukwekkender wordt. Op het vorig jaar uitgekomen album ‘Tainted Lunch’ zijn gastbijdragen van Iggy Pop en Kool Keith te horen, maar is het vooral noemenswaardig dat Warmduscher wederom een onweerstaanbaar vuige plaat neer heeft gezet.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Warmduscher
Hqdefault 200225 175716

Midnight Dipper

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200225 175716 1

Disco Peanuts

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma