Programma
Walt Disco Macilent Neelam Khan 1

Walt Disco

Walt Disco

vrijdag 22 april 2022

vrijdag 22 april 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het Schotse sextet Walt Disco is een flamboyante groep die de new-wave en glamrock van de jaren '80 weer helemaal weet terug te brengen. Frontman en zanger James Potter schrijft serieuze teksten over zelfonderzoek en liefde in het digitale tijdperk, vergezeld door een hele hoop synths. Nieuwe single 'Macilent' schreef Potter nadat er onlangs een transfobische aanval had plaatsgenomen in Hollywood en is dan ook een krachtig statement. "Musicals, theatre, opera, dance. Drag art as well. We're maybe all those things mixed into one.” 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Walt Disco

Gratis met de Indiestadpas 2022

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma