Programma
Witchjacco

W.I.T.C.H. (feat. Jacco Gardner)

W.I.T.C.H. (feat. Jacco Gardner)

maandag 18 september 2017

maandag 18 september 2017

In Tolhuistuin - Club, Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Gratis met de Indiestadpas 2017

We Intend To Cause Havoc, ofwel W.I.T.C.H. was de meest populaire Zambiaanse rockband van de jaren zeventig. Ze smolten invloeden van Rolling Stones, Black Sabbath, Deep Purple samen met hun eigen Afrikaanse ritmes, waardoor het nieuwe genre Zamrock onstond. In 2016, 43 jaar na de release van hun debuutalbum is de zanger en oprichter Emmanuel 'Jagari' Chanda een samenwerking aangegaan met Nederlander Jacco Gardner. Het mondt uit een in Europese tour in 2017, die ze in september naar Paradiso Noord brengt. Ze spelen werk van de vijf studioalbums die W.I.T.C.H. heeft uitgebracht en worden bijgestaan door Jay Whitefield (Whitefield Brothers, Poets of Rhythm) op leadgitaar, Patrick Mwondela ("Disco" W.I.T.C.H.) op toetsen, Nic Mauskoviç (Jacco Gardner Band, Eerie Wanda, The Mauskoviç Dance Band, Altin Gün) op drums en Stefan Lilov (L'Eclair) op slaggitaar. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  Club

  • WITCH
  • Jacco Gardner

  Gratis met de Indiestadpas 2017

  Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2017. Aanmelden is verplicht en kan via de onderstaande link. Heb je nog geen Indiestadpas 2017? Deze is nog steeds te koop via de Paradiso webwinkel.

  Witch

  Introducing LP

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Tolhuistuin

  Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

  Paradiso Programme

  Programma