Programma
VOIID 2 Watering Dead Flowers Cred Seamus Platt

Uitgesteld

VOIID

maandag 22 april

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 14,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit evenement is verplaatst naar woensdag 22 mei 2024 in Toekomstmuziek. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum en locatie. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie van ons.

VOIID, opgericht in 2015, heeft met hun debuutalbum 'Watering Dead Flowers' een unieke plek veroverd in de Australische DIY-scene. Hun geluid mengt alternatieve rock en post-punk en onderscheidt zich door een onbeschroomde aanpak. Met scherpzinnige EP's zoals 'Pussy Orientated', 'Drool', en 'Socioanomaly' leggen ze de wreedheid tegen jonge vrouwen bloot, in lijn met feministische punkbands. 'Watering Dead Flowers', geproduceerd in 2021, markeert een keerpunt. Hun dagboekachtige teksten verkennen vastberadenheid en instabliteit, waarbij de band zelf een krachtige constante vormt te midden van veranderende relaties.

Line-up

Bovenzaal

  • Voiid
VOIID

VOIID

L'amour Fou

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma