Programma
Vicwillems

Vic Willems

Vic Willems

donderdag 9 januari 2020

donderdag 9 januari 2020

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma half zittend, half staand

De 26-jarige Utrechter Vic Willems maakt intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica. Hij weet het moderne levensgevoel te capteren in betoverende muziekstukken die niet alleen zijn particuliere levensgevoel, maar ook dat van een generatie lijkt weer te geven.

In 2016 won hij De Grote Prijs van Nederland en bracht op eigen kracht al een EP uit. Op 10 januari komt EP ‘Ik / Jij / Wij’ uit, waar naast de eerste uitgebrachte tracks ‘Doemdenker / Wonderkind’ en ‘Wij Geloven’ nog eens twee nieuwe songs aan het publiek worden gepresenteerd. Dit alles valt in de bredere context van debuutalbum ‘Doemdenker / Wonderkind’ die in de loop van 2020 uitkomt bij Excelsior Recordings.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Vic Willems
Hqdefault 191105 172340

Doemdenker / Wonderkind

Hqdefault 191105 172340 1

Ik Zie Je

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma