Josh new 15 av 21

Vetiver + Josh Rouse

Vetiver + Josh Rouse

vrijdag 18 februari 2022

vrijdag 18 februari 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Vetiver + Josh Rouse op 18 januari is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

NL: Dit is het verplaatste programma van 4 oktober 2021. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor het concert op de nieuwe datum.
ENG: This is the postponed event of October 4th, 2021. Earlier bought tickets remain valid for the new date.

Op 18 februari 2022 staan er twee veelzijdige, Amerikaanse folkartiesten op het podium in Paradiso. Roots/pop singer-songwriter Josh Rouse, geboren in Nebraska, en de vijfkoppige freakfolkband Vetiver, afkomstig uit San Francisco. Laatsgenoemde opereert onder leiding van Andy Cabic, een goede vriend van Devendra Banhart die in datzelfde genre beweegt, en waarmee de band afgelopen jaar nog in een uitverkocht Paradiso speelde. Onlangs vercheen 'Up On High', een zoetgevooisde plaat met luchtige, maar pakkende folkpop. Josh Rouse bracht in 1998 zijn debuutalbum 'Dressed Up Like Nebraska' uit, maar brak pas in 2003 écht door met '1972'. Opvolger 'Nashville' was minstens zo succesvol; het album bereikte de top 100 UK album chart. Hierna is Rouse naar Spanje verhuisd, in zijn huidige muziek hoor je dan ook invloeden uit Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziek. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Josh Rouse
  • Vetiver
Op 18 februari 2022 geven Josh Rouse en Vetiver een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Josh Rouse

1972

Op 18 februari 2022 geven Josh Rouse en Vetiver een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Vetiver

Stranger Still

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma