Programma
Very Underground FB banner

Very Underground

Very Underground

maandag 18 mei 2020

maandag 18 mei 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

LET OP! DIT EVENEMENT GAAT NIET DOOR  EN WORDT UITGESTELD NAAR EEN LATER TE BEPALEN DATUM

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen met meer dan honderd personen verboden zijn. Dit in betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Tot en met maandag 1 juni 2020 moeten alle programma’s worden opgeschort en waar mogelijk verplaatst.Gezien de omvang van het programma van Paradiso kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer de wijzigingen duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zal ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.

We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
IN ORDER TO HELP PREVENT THE SPREAD OF THE COVID-19 VIRUS, THIS EVENT IS POSTPONED

In order to help prevent the spread of the COVID-19 virus, the Dutch Government under advice from the Ministry of Environment and Health (RIVM) has decided to cancel events of 100 or more attendees. Up to and including maandag 1 June 2020, all events must be cancelled and rescheduled when possible.Due to the extensive amount of events in Paradiso, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When the rescheduled dates become clear, information will be sent by email to all ticketholders. Updates on programmes will become available on our website.

We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone.

=============

Tijdens Very Underground in Paradiso Noord vervoeren songwriter/multi-instrumentalisten Tom Ogilvie, Franti Maresova en Milou Mignon je mee op avontuur naar de 60's, hun slaapkamers, naar een onderwaterwereld, naar poppenhuizen en aliens. Indie, garage en luisterliedjes van de bovenste plank.

Line-up

Club

  • Teddy's Hit
  • Milou Mignon

Teddy's Hit

Met hun wervelende pseudo-psychedelische indierock vertaalt het Amsterdamse Teddy’s Hit moeiteloos het beste uit de jaren ’90 naar hedendaagse context. Uitgerust met een lading no-nonsense hits, toont de band hun energie feilloos te sturen met vrolijke, catchy riffs en melodieën, gespeeld met eigenwijze nonchalance en teksten die als een stroom van bewustzijn uit de mouw geschud lijken te zijn. Begin oktober bracht de band hun eerste, zelfgetitelde EP uit op het Amsterdamse ‘I Love My Label’, het label van Tim Knol. 

Hqdefault 200311 134536

Teddy's Hit

Susan

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Milou Mignon

Zangeres en theatermaker Milou Mignon leeft tussen dag en droom. Ze bracht luisterverhalen en albums Ons Bed Is De Savanne (2018) en Stadskoraal (2020) uit, waarmee ze plekken bespeelt en betovert variërend van ARTIS' aquarium tot de bijlmerbajes en van bejaardentehuizen tot circustenten en underground clubs. Haar muziek is het best te omschrijven als het kind uit een kortstondige affaire tussen Tom Waits en Liesbeth List, Spinvis en Hanne Hukkelberg: rauw, dromerig en theatraal. 

Personal Trainer

Personal Trainer is een rockband rond Willem van Canshaker Pi en een groep vrienden uit de vruchtbare Amsterdamse indie scene. Shows worden gespeeld met soms wel tien man, een koebel en in een intuïtieve en alsmaar strakkere jam-spirit. 

Bettie Jackhammer

Ga op date met Bettie Jackhammer en reis met haar mee door de vroege jaren van Blondie, Bowie en The Velvet Underground. Stap uit op station 2020 waar een zoete melodie met een edgy randje uit de luidsprekers knalt. Dreamy pop met 60’s garage- en indie-invloeden; herkenbare thema’s verpakt in een dromerig jasje van aliens en katachtigen..

Clean Plate Supervisor (Tom Ogilvie)

Clean Plate Supervisor is een solo project van Tom Ogilvie. De DIY-attitude komt terug in het zelfgeproduceerde debuut EP, opgenomen in zijn slaapkamer. Lo-fi gitaarliedjes die doen denken aan 70’s folk artiesten, maar ook te plaatsen zijn onder de hedendaagse indierock. Voor de liefhebbers van onder andere Nap Eyes, The Feelies, Chris Cohen and Tim Presley.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma