Veras Cropped

Véras + Calundé

Véras + Calundé

donderdag 6 april 2023

donderdag 6 april 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Zaal sluit: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Véras is muzikant, zanger, songschrijver, presentator en filmmaker. Na zijn eerste EP ‘Ali’ uit 2018 en opvolger ‘Destructie’ uit 2020, bracht hij begin 2023 zijn debuutalbum ‘Het Niets’ uit. Véras staat bekend om zijn goudeerlijke, kwetsbare teksten en vindingrijke, lo-fi beats. Op 'Het Niets' werkt hij samen met Gotu Jim, Ray Fuego, Stefano Keizers en Jeanne Rouwendaal (WIES) en komen thema's als existentiële onrust en zijn lastige familierelaties aan bod. Het album werd overladen door enthousiaste recensies van onder andere 3voor12 en De Volkskrant. 

Support: Calundé

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Véras
  • Calundé

De Volkskrant over Véras: 'Het niets': ★★★★☆

De Volkskrant:  “Véras levert met ‘Het niets’ een bij vlagen ontroerend album af, vol ontregelende beats en levensleed”.

Véras - Alleen In Bed

Véras

Véras - Alleen In Bed (ft. Gotu Jim + Ray Fuego)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma