Programma
The Last Dinner Party Press Shot 2 Tuuli Turunen

Vera Siemons x Charlie Avalon + The Last Dinner Party, Skinny Pelembe

Vera Siemons x Charlie Avalon + The Last Dinner Party, Skinny Pelembe

vrijdag 27 oktober 2023

vrijdag 27 oktober 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 23:30

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Maak je klaar voor een alternatieve clubnacht met de beste indie, alternatieve pop, new wave, post-punk en queer bangers. Kom dansen met Vera Siemons en Charlie Avalon op je lievelings indierockhits uit de jaren '00.

+ live in concert: The Last Dinner Party en Skinny Pelembe

Line-up

Grote Zaal

  • Skinny Pelembe
  • The Last Dinner Party
  • Charlie Avalon
  • Vera Siemons

Live: Skinny Pelembe

Muzikaal multi-talent Skinny Pelembe is geboren in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg en opgegroeid in het Britse Doncaster. Met zijn zonovergoten Californische folkgitaargeluid brengt hij diepere teksten samen met invloeden uit elektronica en hiphop. 

Skinny Pelembe2023
Skinny Pelembe

Skinny Pelembe

Deadman Deadman Deadman

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Live: The Last Dinner Party

Van het brengen van een serenade in slecht verlichte hoekjes van pubs in Oost-Londen tot interesse vanuit verschillende grote platenlabels in een paar maanden tijd: The Last Dinner Party is op glorieuze wijze uitgebroken in de renaissance van de gitaarmuziek. De naam, bedacht tijdens beschonken avond in Brixton, belichaamt een muzikaal en esthetisch ethos van decadentie, mysterie, spektakel en charme. De band laat zich graag leiden door hun favoriete romantische dichters en gotische romanschrijvers. Ze werpen hun net van inspiratie over artiesten en genres, van Kate Bush en David Bowie, glamrock en new wave, tot onverwachte momenten van twaalf maten blues, klassieke ouverture en zware synth-breakdowns.

The Last Dinner Party Press Shot 2 Tuuli Turunen
The Last Dinner Party

The Last Dinner Party

Nothing Matters

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

DJ: Vera Siemons

Vera Siemons, radio-dj bij 3FM, podcastmaker en daarnaast graag geziene gast achter de draaitafel, weet met haar muziekkeuze moeiteloos tussen queer pop hits en obscure indienummers te bewegen, en als geen ander iedereen aan het dansen te krijgen.

1684311984189

DJ: Charlie Avalon

Dj-duo Charlie Avalon, bestaande uit Charlie Rombach en Avalon Peters, laat je deze avond genieten van een scherpe selectie aan indiemuziek. Kenmerkend aan de sets van het duo zijn de zorgvuldig uitgezochte nummers uit de postpunk en de indiepop met dansbare beats. Eerder draaiden zij al op festivals als Lowlands, Best Kept Secret en Tivoli Vredenburg, maar zijn inmiddels vaste gasten bij London Calling.

1 Charlie Avalon horizontaal door Jade Sastropawiro 1

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma