Programma
Paradiso

VENETIAN SNARES, LOOPS HAUNT, DMX KREW, BONG-RA

VENETIAN SNARES, LOOPS HAUNT, DMX KREW, BONG-RA

Friday 30 April 2010

Friday 30 April 2010

De nacht van Koninginnedag biedt nog meer dan voldoende vertier voor zij die nog puf hebben, want het wordt een nacht van obscure klanken en mindblowing ritmes met:

 Venetian Snares, ook bekend als Aaron Funk, BeeSnares, Last Step, Puff, Senetian Vnares, Snares Man! en Ventriloquist Snakes. Het is een Canadees die freaky elektronische muziek maakt. Breakcore met ongebruikelijke ritmes als de 7/8 maat. Als je denkt dat het moeilijk is om daarop te dansen moet je zeker komen, want het gaat helemaal vanzelf als deze man aan het werk is.

Loops Haunt is ook zo’n briljante tovenaar, uit de Schotse hooglanden, en hij doet het met hiphop, dubsteb en techno, met samples die hij onherkenbare vormen laat aannemen. Het resultaat is een uitdaging op de dansvloer, maar zorgt voor een enorm geestverruimende ervaring. De nog jonge Schot begint in de hele wereld aan faam te winnen sinds zijn eerste plaat ‘Impact Omnihammer’, die in januari van dit jaar verscheen.

DMX Krew is ook bekend als EDMX. Zijn echte naam is Ed Upton en als je na de eerste twee elektronicameesters nog niet totaal doorgeflipt bent, maakt hij het af met zijn intensieve, nerveuze beats en experimentele geluidjes. DMX Krew bracht reeds vijf albums uit bij Rephlex Records, het platenlabel van Aphex Twin.

DJ L-Dopa.

Paradiso Programme

Programma