Programma
Paradiso

Vato Gonzalez presents: Dirty House 10 Year Anniversary Tour

Vato Gonzalez presents: Dirty House 10 Year Anniversary Tour

zaterdag 20 mei 2017

zaterdag 20 mei 2017

Locatie: Paradiso Noord, Buiksloterweg 5 c, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Line-up: Vato Gonzalez, Shift K3Y (UK), ILL PHIL (UK), Wittyboy (UK), Jengi Beats, MC Tjen.

Bekend van de mixtapes, radio show, releases en events, Vato Gonzalez viert dit jaar dat zijn concept Dirty House al 10 jaar bestaat. De aftrap van de tour vond plaats in TivoliVredenburg te Utrecht en nu keert Dirty House terug naar Amsterdam, na een uitverkochte Amsterdam Dance Event editie afgelopen oktober. Zaterdag 20 mei strijkt Dirty House neer in Paradiso Noord Tolhuistuin en Vato Gonzalez heeft voor deze editie een aantal bevriende artiesten uitgenodigd, zoals Shift K3Y (UK), ILL PHIL (UK), Wittyboy (UK), Jengi Beats en MC Tjen.

Shift K3Y is o.a. bekend van zijn hit singles 'Touch' en 'I Know' en remix werk voor Tinie Tempah en DJ Snake. Met zijn optreden tijdens ADE heeft hij al bewezen dat hij weet hoe je een feestje moet bouwen en nu is hij terug in Amsterdam voor Dirty House.

ILL PHIL is bekend van de 'Certified Jackin' mixtapes, evenals zijn collabs met Chris Lorenzo en tal van bootlegs, die het internet veroverd hebben.

Jengi Beats, bekend van zijn hit 'Do This Together' en recente 'Colors' EP, geeft de sfeervolle aftrap aan de avond. Wittyboy, op dit moment een van de meest toonaangevende namen in de UK Bass scene, zal zorgen voor een knallend einde van de avond.

Ben jij een fan van 'heavy basslines', zorg dan dat je deze 10 years anniversary niet mist!

Meer info: http://www.dirtyhouse.nl/">www.dirtyhouse.nl.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma