Programma
916 mb

Vanguard presents TwoTone: ALKEN + BOATISM

Vanguard presents TwoTone: ALKEN + BOATISM

zondag 11 juni 2023

zondag 11 juni 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 22:00

Vanguard is een nieuw muziekplatform dat lokale artiesten support in cross-over genres. Vanguard brengt deze artiesten samen en brengt hun muziek onder de aandacht. Onder andere met TwoTone.

TwoTone is een showcase waar twee Nederlandse artiesten, die Engelstalige muziek maken, samenkomen om hun muziek te showcasen. Hier kunnen muziekliefhebbers elke maand kennis maken met twee nieuwe artiesten.

Alken
Alken is artiest en producer. Zijn elektronische nummers worden omschreven als eclectisch en ritmisch. Momenteel houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van een genre genaamd ‘Nyun Skwala’. Dit deconstrueert elementen van Surinaamse & Zuid-Amerikaanse percussie muziek tot een hedendaags geluid.

Boatism
Boatism is een singer-songwriter met Ghanese roots. Hij wist al op jonge leeftijd zijn liefde en passie voor muziek te ontwikkelen. Door de jaren heen hebben artiesten als Sade, Kofi, Freddie McGregor en Shabba Ranks hem weten te inspireren. Verder haalt hij ook zijn inspiratie uit verschillende stijlen zoals afrobeats, r&b, reggae, highlife en hiplife. Naast singer-songwriter is hij ook DJ en maakt hij deel uit van het collectief KingdomSound. De afgelopen jaren heeft Boatism zich gericht op het ontwikkelen van zichzelf als artiest. Een artiest die puur vanuit gevoel zingt en schrijft. Als je hem zou vragen wat zijn sound is? Grown Man Sexy & Honey Vibes.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Alken
  • Boatism

Vanguard presents TwoTone: The Playlist

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma