Programma
3 Van Dik Hout 2022 1 Fotocredit Jeroen Zondag min

Van Dik Hout

Van Dik Hout

vrijdag 5 januari 2024

vrijdag 5 januari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitverkocht, er is een wachtlijst geopend. Hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Het is een prachtige traditie geworden: het nieuwe jaar inluiden met Van Dik Hout in Paradiso. De laatste jaren verkocht het concert ruim voor tijd uit en dat is te danken aan een band die al meer dan 25 jaar aan de top van de Nederpop opereert.

Wars van trends koppelt Van Dik Hout in 1994 een modern rockgeluid aan pakkende Nederlandstalige teksten. Het slaat in als een bom. Hits als 'Stil In Mij' en 'Alles Of Niets' groeien uit tot lijfliederen en hun debuutalbum wordt een onvervalste klassieker. 2021 was een bewogen jaar voor Van Dik Hout. Een jaar waarin ze De Gouden Harp in ontvangst mochten nemen maar ook afscheid moesten nemen van bandlid en drummer Oscar Kraal. Het overlijden van Oscar is de inspiratie voor de meest recente single ‘Op De Golven Dansen Wij’. 

Line-up

Grote Zaal

  • Van Dik Hout
Van Dik Hout - Op De Golven Dansen Wij

Van Dik Hout

Op De Golven Dansen Wij

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Van Dik Hout

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma