Programma
1 Van Dik Hout 2022 2 Fotocredit Jeroen Zondag cms

Van Dik Hout + Kafka

Van Dik Hout + Kafka

vrijdag 6 januari 2023

vrijdag 6 januari 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 8 januari 2021 en 7 januari 2022. Tickets gekocht voor de eerdere data blijven geldig.

Het is een prachtige traditie geworden: het nieuwe jaar inluiden met Van Dik Hout in Paradiso. De laatste jaren verkocht het concert ruim voor tijd uit en dat is te danken aan een band die al meer dan 25 jaar aan de top van de Nederpop opereert. Met nog steeds in de gelederen: Martin Buitenhuis (zang), Benjamin Kribben (bas), Dave Rensmaag (gitaar) en Sandro Assorgia (gitaar). Al een kwart eeuw wordt de band geroemd om hun pure Nederpoprock met poëtische teksten. Hoewel ze vrijwel alles hebben bereikt in het Nederlandse muzieklandschap, blijft Van Dik Hout hongerig en vernieuwen ze zichzelf muzikaal wanneer nodig. 

Support: Kafka

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Van Dik Hout
  • Kafka
Op vrijdag 6 januari 2023 staat Nederpopband Van Dik Hout in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Van Dik Hout

Van Dik Hout - Stil In Mij

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma