Programma
Paradiso

Underworld present dubnobasswithmyheadman live + Steve Hall (dj set)

Underworld present dubnobasswithmyheadman live + Steve Hall (dj set)

Wednesday 25 March 2015

Wednesday 25 March 2015

Maximaal 4 kaarten per persoon. Alleen ticketfast (e-tickets) verkoop via internet.

Underworld is één van de meest succesvolle dance-acts van de afgelopen twintig jaar. In 1994 bracht de Britse dance act hun invloedrijke album dubnobasswithmyheadman uit. Om dit te vieren speelt Underworld (Rick Smith en Karl Hyde) hun klassieke album integraal in Paradiso.

Dubnobasswithmyheadman kwam uit in 1994 en is een van de meest artistieke en invloedrijke electronische albums uit de geschiedenis van de dancemuziek. Op 5 oktober a.s. wordt een speciale geremasterde editie uitgebracht. Met stuwende dansnummers als Cowgirl was dit het eerste album van Underworld dat volledig was gericht op de clubscene. Twee jaar later brak Underworld wereldwijd door met het nummer Born Slippy van de Trainspotting soundtrack, dat uitgroeide tot hét dance anthem van de jaren ’90. Underworld was een van de eerste die dancemuziek live op zo’n goede manier vertolkten en staat bekend om hun stijlvolle visuals en dynamische optredens.

N.B. De concerten van Underworld in Paradiso zijn uitverkocht, maar er zijn nog wel kaarten voor STRP Festival, waar Underworld ook te zien is met dubnobasswithmyheadman live.

Paradiso Programme

Programma