Programma
Us girls web

U.S. Girls

U.S. Girls

woensdag 15 november 2023

woensdag 15 november 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

U.S. Girls is een experimenteel popproject van muzikante en producent Meghan Remy. Op het moment is Remy een van de meest gewaardeerde songwriters en performers uit de underground muziekscene van Toronto. De zangeres startte het project in 2007 en heeft sindsdien meerdere albums uitgebracht onder deze naam. In 2015 tekende ze bij het platenlabel 4AD, in gezelschap van onder andere Erika de Casier en Aldous Harding.

Haar laatste album 'Bless This Mess' is een verzameling van vloeiende melodieën en geeft een artistieke kijk op het moederschap. Het album is gemaakt omtrent de geboorte van Remy’s tweeling en is een combinatie van funk, slow jam en vreugde. De resultaten van het album zijn kenmerkend voor zowel de fysieke als mentale reis die je lichaam doorgaat tijdens zwangerschap: meer bloed, meer gevoelens, de verweven wonderen en wonden van de voortplanting.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • U.S. Girls
U.S. Girls

U.S. Girls

So Typically Now

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma