Programma
U Bahn Automatic

U-Bahn + Automatic

U-Bahn + Automatic

zondag 9 februari 2020

zondag 9 februari 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

U-Bahn
De nieuwe band U-Bahn komt niet uit Duitsland, maar werd opgericht in Melbourne. Het excentrieke, Australische vijftal maakt een verslavende mix van new wave en glampop en combineert dat met een uitbundige liveshow. Denk aan heel veel synths, pruiken en glitter. Zelf omschrijven ze hun muziek liever als volgt: “it’s nostalgia for futures that never came to pass; suburban boredom and sexual dystopias”. In 2018 bestormden ze de DIY-scene in hun thuisstad met eerste single ‘Right Swipe’, waarop het zelfgetitelde debuutalbum in 2019 volgde.

Automatic
Automatic maakt postpunk met stevig synthwerk, minimalistische drumbeats en een voorliefde voor dub-reggae. Het trio uit Los Angeles laat zich inspireren door het werk van bands als Neu! en Suicide, maar vernoemde zichzelf naar een nummer van girl-rockband The Go-Go's. Twee jaar na de eerste jamsessies werd debuutalbum ‘Signal’ uitgebracht in het najaar van 2019, dat werd geproduceerd door Joo Joo Ashworth van FROTH.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • U-Bahn
  • Automatic

Gratis met de Indiestadpas 2020

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2020 is nu te koop via de website van Indiestad. Let op: je kunt je aanmelden tot uiterlijk 7 februari 17:00 uur.

Van het Indiestad-blog:

Op zondag 9 februari geven U-Bahn en Automatic een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

U-Bahn

Right Swipe

Op zondag 9 februari geven U-Bahn en Automatic een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Automatic

Too Much Money

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma