Programma
Bannertwotone rs

Twotoe: Razeen + Sophia Habib

Twotoe: Razeen + Sophia Habib

vrijdag 24 november 2023

vrijdag 24 november 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Vanguard is een nieuw muziekplatform dat lokale artiesten support in cross-over genres. Vanguard brengt deze artiesten samen en brengt hun muziek onder de aandacht. Onder andere met TwoTone.

TwoTone is een showcase waar twee Nederlandse artiesten, die Engelstalige muziek maken, samenkomen om hun muziek te showcasen. Hier kunnen muziekliefhebbers elke maand kennis maken met twee nieuwe artiesten.

Razeen
Razeen is een Nederlandse Soedanese artiest uit Amsterdam. Onder de naam Creeper Mane brengt hij al jaren Nederlandstalige hiphop uit waar hij een unieke draai aan geeft. Nu gaat hij verder als Razeen, zijn geboortenaam, om zich meer te kunnen richten op het zingen in het Engels en zijn moedertaal, Arabisch.

'Free Sudan', zijn eerste release als Razeen, zet de toon voor een eerlijke en kwetsbare reis. Als de eclectische, multidisciplinaire artiest en performer die hij is, kunnen we nog steeds veel dans en high energy verwachten, aangezien de naamsverandering ook betekent dat hij meer van zijn roots in zijn kunst interpreteert.

Sophia Habib
Sophia timmert hard aan de weg en schrijft niet alleen voor haarzelf maar ook voor anderen. Zowel in het Engels als in het Nederlands voelt de veelbelovende schrijfster zich volledig op haar gemak. Door de gave zich volledig te verplaatsen in het verhaal van een ander, gecombineerd met sterke melodische kwaliteiten, is Sophia in staat unieke, oprechte en vooral pakkende songs te schrijven. Er is veel in het vooruitzicht: een tweede album, muziekvideo’s en uiteraard de samenwerking met CTM Publishing.

Line-up

Bovenzaal

  • Razeen
  • Sophia Habib

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma