Programma
IMG 5979

Two and a Half Girl + 2 Years to Apocalypse

Two and a Half Girl + 2 Years to Apocalypse

Friday 1 February 2019

Friday 1 February 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:30

Two and a Half Girl is een opkomende metalcore/hardrock band uit Utrecht. De krachtige stem van frontvrouw Juliët in combinatie met de harde riffs, poppy refreinen en breakdowns zorgen voor een direct herkenbare sound. Voor fans van Architects, A Day To Remember en Bring Me The Horizon is deze jonge band echt de moeite waard om live te gaan zien. Two and a Half Girl heeft energieke en strakke liveshow en zorgt ervoor dat er geen mogelijkheid bestaat dat het publiek niet bezweet en kapot naar huis terugkeert!

De melodieuze metalcore band 2 Years to Apocalypse zal deze avond het voorprogramma verzorgen. Dit energieke, uit Amsterdam afkomstige gezelschap heeft een behoorlijk zwaar geluid, maar bewaart altijd de perfecte balans tussen breakdowns en melodieën, waardoor vergelijkingen met bands als Architects, In Hearts Wake en Northlane al snel gemaakt zijn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Two and a Half Girl
Hqdefault 181106 154904

Two and a Half Girl

Something New

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Billy place

Strayed From The Path

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma