Programma
Paradiso

Twin Atlantic

Twin Atlantic

dinsdag 19 juli 2016

dinsdag 19 juli 2016

Het uitgestelde concert van dinsdag 28 juni. De prijs, tijden en locatie zijn ongewijzigd.  Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm

De release van ‘Free’ in 2011 bracht schot in de zaak voor Twin Atlantic. De band uit Glasgow speelde in de daarop volgende jaren honderden shows en kwam bekend te staan als één van de spannendste artiesten uit het Britse live-circuit. Alle grote (Britse) festivals waaronder Glastonbury, Pukkelpop, Pinkpop, Reading en Leeds werden aangedaan en er werd getoert met Angels & Airwaves, Kings Of Leon en 30 Seconds to Mars. Hun alternatieve rock met punk invloeden werd naar een nog hoger level getild in 2014 bij het uitkomen van de plaat ‘Great Divide’.

De vier Schotten van Twin Atlantic geven vanavond ongetwijfeld een retestrak en spetterend optreden in Paradiso, natuurlijk met hits als ‘Heart And Soul’, subtiele liedjes als ‘Crash Land’ en stevige meezingers als ‘Free’. Voor de liefhebbers van Biffy Clyro, Blink 182, You Me At Six en Kids In Glass Houses.

 

Paradiso Programme

Programma