Paradiso

Trui Liefde in de Stad - te koop vanaf 1 november

Trui Liefde in de Stad - te koop vanaf 1 november

donderdag 1 november 2012

donderdag 1 november 2012

Deze winter blijf je warm met de speciaal ontworpen en met de hand gebreide trui van Liefde in de Stad, een kunstproject van Paradiso. De trui is ontworpen door JongeMeesters en is in een oplage van acht stuks vanaf 1 november in de Paradiso webwinkel verkrijgbaar.

In opdracht van kunstproject Liefde in de Stad heeft ontwerpbureau JongeMeesters een trui ontworpen die een beetje warmte en liefde geeft aan mensen in de koude winter. De JongeMeesters  zijn onder andere bekend van hun ontwerpwerk voor de Effenaar, museum Boijmans van Beuningen en Muziekgebouw aan ’t IJ.  Het resultaat is een trui in verschillende grijstinten met roze accenten, waarbij het patroon vanuit het hart uitvloeit over de voorkant en doorloopt in de mouwen. De acht truien zijn met de hand gebreid door Handwerkhuis de Rozet en zijn genummerd. Stuk voor stuk unieke kunstwerken die met liefde zijn gemaakt.

Vanaf 1 november is de trui in verschillende maten en zowel voor heren als dames verkrijgbaar bij paradisowinkel.nl, de webwinkel van Paradiso. De verkoopprijs bedraagt €120,- per stuk. De webwinkel  verkoopt merchandise van Paradiso en eigen festivals, boeken, dvd’s, muziek en bijzondere producten als een kleurplaat tafellaken, een tent, een kommenset en het Paradiso LEGO bouwmodel. Alles wordt in samenwerking met ontwerpers, kunstenaars, muzikanten en merken ontwikkeld.

Liefde in de Stad is een kunstproject van Paradiso en heeft als doel de liefde te bevorderen in de stedelijke omgeving. Het project nodigt hiertoe beeldend kunstenaars, wetenschappers, schrijvers en muzikanten uit om hun creativiteit in te zetten ter bevordering van de liefde. Liefde in de Stad is een experiment waarbij originaliteit en aanstekelijkheid zwaarder wegen dan controleerbaarheid. Want liefde valt niet te definiëren, maar wel te missen. www.liefdeindestad.nl

De Liefde in de Stad trui is mede mogelijk gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunsten, Stichting DOEN, SNS Reaalfonds en Paradiso.


Bekijk en koop hier de trui:
Dames model
Heren model

Paradiso Programme

Programma