Paradiso

Trio Bier + speciale gasten: Roel C Verburg, Toeters & Bellen

Trio Bier + speciale gasten: Roel C Verburg, Toeters & Bellen

donderdag 6 oktober 2016

donderdag 6 oktober 2016

Onverbiddelijke polka's en knetterende nederbeat. Folky, soms wat broeierig, vaak doorleefd en altijd met een sterke Nederlandse teksten. Het geluid van Trio Bier wordt gedomineerd door de combinatie van accordeon, sopraansaxofoon en elektrische gitaar. De band werd in 1995 opgericht, maakte meerdere cd's en speelde op alle plekken die er in Amsterdam toe doen, is wereldberoemd in midden Limburg en overleefde tournees in Jemen en Polen. Dat wordt een gezellige avond in Paradiso.

Roel C Verburg
Gewapend met zijn gitaar speelde Roel reeds met groot succes in vele theaters en kroegen, maar ook meerdere malen op De Zwarte Cross en Lowlands. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door.

Toeters & Bellen
Toeters en Bellen (T&B) is een spetterend straatorkest van ruim twintig muzikanten. Speelt muziek uit alle windstreken. Vaak feestelijk, dansbaar en verrassend. Het orkest speelt onversterkt, is mobiel en flexibel. Het kan overal terecht: in een zaaltje, op een groot plein of lopend door een buurt.

Paradiso Programme

Programma