Programma
Triggerfinger

Triggerfinger

Triggerfinger

zondag 2 juni 2019

zondag 2 juni 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

De barbecue vóór dit concert is uitverkocht. Er zijn alleen nog losse tickets voor het concert verkrijgbaar.

Hoor de gitaar gieren, een bas roekeloos pompen, een drumsolo escaleren en hoor drie gelukkige mannen juichen: Triggerfinger is 20 geworden! Wat eind 1998 begon als een bescheiden poging om een pittig kruid toe te voegen aan de vaderlandse muziekscene, is twee decennia later de belangrijkste hoeksteen van de Belgische rock geworden. Ruben Block, Mario Goossens en Paul Van Bruystegem zijn de geestelijke vaders van een imposante discografie (vijf studioalbums, twee live-albums), de eigenaren van een live-reputatie die hen in heel Europa voor volle zalen en op grote festivals brengt en de aanjagers van de heilige gedachte dat rock-‘n-roll nooit dood gaat.  

Barbecue vóór het concert (uitverkocht)
Een ticket voor dit concert geeft ook toegang voor de barbecue die vóór het concert plaatsvindt in de tuin van Paradiso Noord. De barbecue gaat om 17.30 uur aan en om 20.00 uur uit. Om 20.00 uur gaat direct de concertzaal open en Triggerfinger speelt om 21.00 uur. Bij het ticket zitten 3 gangen voor de barbecue inbegrepen. 

Tijdschema
17:30 uur - Aanvang barbecue in de Tuin, achter Paradiso Noord
20:00 uur - Einde barbecue
20:00 uur - Concertzaal Paradiso Noord open
21:00 uur - Aanvang concert Triggerfinger

Ticket incl. BBQ geeft:

  • Toegang tot avondconcert (aanvang 21.00 uur) Triggerfinger
  • Toegang tot barbecue vanaf 17:30 uur in de tuin
  • Drie gerechten naar keuze voor op de barbecue
Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Triggerfinger
Op zondag 2 juni geeft Triggerfinger twee optredens in Paradiso Noord. Hier vind je de informatie over het avondconcert. Bij je ticket zit een barbecue in de tuin inbegrepen.

Triggerfinger

That'll Be The Day

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma