Programma
IMG 3733 Erik Weiss mb

Tricky - Maxinquaye (reincarnate)

Tricky - Maxinquaye (reincarnate)

donderdag 7 maart

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 39,00

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Na de bejubelde release van 'Maxinquaye (Reincarnated)' in oktober heeft Tricky een Europese tour aangekondigd in maart 2024 met dezelfde naam. Hij zal ook een stop maken in Paradiso. Hij zal tracks van het originele album ten gehore brengen, naast de gereïncarneerde tracks, evenals andere nummers uit zijn catalogus.

Met de creatieve controle over het 'Maxinquaye (Reincarnated)'-project begon Tricky in 2022 met het herwerken van nummers van het oorspronkelijke album in 2022. Zes daarvan werden voor het eerst uitgebracht op 'Maxinquaye (Reincarnated)', waardoor het de natuurlijke evolutie werd van de oorspronkelijke release.

Het album uit 1995 is meer daan een half miljoen keer verkocht en staat steevast op gezaghebbende lijsten van de beste albums ooit, waaronder NME's ‘500 Greatest Albums List’ en Rolling Stone's ‘Essential Recordings Of The 90s’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Tricky
Tricky

Tricky

Hell Is Around The Corner

'Maxinquaye (Reincarnated' op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma