Programma
Still2

Tribes

Tribes

Thursday 27 April 2023

Thursday 27 April 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 21:00

 • Toegang voor 18 jaar en ouder

Cloud 8 en Ziongate slaan opnieuw de handen ineen voor clubnacht en magisch dansritueel TRIBES. 

Op 27 april wordt Freedom Day gevierd, een nationale feestdag in Zuid-Afrika die de eerste democratische, nationale verkiezingen na de apartheid eert. In het teken van het claimen van vrijheid zal er in Paradiso gedanst worden op de Afrikaanse elektronische ritmes waar Tribes bekend om staat.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Over Ziongate & Cloud 8

  Ziongate
  In een wereld waar men overprikkeld is door media, politieke en sociale druk, brengt Ziongate een alternatieve toekomst waarin niet het individu maar het collectief centraal staat. De Afrikaanse elektronische riddims van afrotech, amapiano, gqom en afrohouse leiden naar een plek waar mensen vrij zijn.

  Cloud 8
  Sinds 2018 brengt Cloud 8 een verscheidenheid aan dj's, live optredens en kunst samen met hun evenementen in Rotterdam. Geleid door de beste selectie van soulful en deep afrohouse door internationale artiesten, werd Cloud 8 al snel hét evenement voor een divers publiek.

  TRIBES in Paradiso

  Cloud 8 x Ziongate present TRIBES

  Livestream @ Paradiso

  Misschien vind je dit ook leuk

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma