Programma
Trevor

Trevor Hall + Satsang

Trevor Hall + Satsang

donderdag 20 augustus 2020

donderdag 20 augustus 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Trevor Hall op 20 augustus is afgelast vanwege het annuleren van de Europese tour in verband met het coronavirus. Gezien de omvang van het programma van Paradiso dat al is afgelast, kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer alle details duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zullen ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.

English:
The Trevor Hall concert of August 20th is cancelled due to the cancellation of the European tour due to the coronavirus. Due to the extensive amount of events in Paradiso that's been suspended, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When more details are known, information will be sent by email to all ticket holders.

==================

Singer-songwriter Trevor Hall uit South Carolina mixt roots met folkmuziek en nam op zijn zestiende al zijn eerste album op. De muzikant is naar eigen zeggen geïnspireerd door India, yoga en meditatie, waardoor zijn nummers doordrenkt zijn van Oosterse mystiek en spiritualiteit. Hij werkte samen met artiesten als Steel Pulse, Michael Franti en Ziggy Marley en bouwde hiermee een nog steeds groeiende fanbase op. Tijdens zijn shows collecteert hij tevens donaties voor educatie voor kinderen in India. 

Voorprogramma: SATSANG

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Trevor Hall
  • Satsang
Hqdefault 200303 142137

Trevor Hall

If I Was a Warrior

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op donderdag 20 augustus staat Trevor Hall in Paradiso Noord. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Trevor Hall

MOON / SUN

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma