Programma
Trevor Daniel Website Paradiso LR

Trevor Daniel

Trevor Daniel

maandag 6 april 2020

maandag 6 april 2020

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:
Het concert van Trevor Daniel op 6 april in Bitterzoet is afgelast vanwege het annuleren van de gehele Europese tournee, veroorzaakt door de onzekere situatie rondom het coronavirus. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

English:
Trevor Daniel's complete European tour and his concert on April 6 at Bitterzoet are cancelled due to the current uncertain situation during the worldwide COVID-19 pandemic. Ticket buyers will receive an email with more information shortly. More info on cancelled events can be found on: www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

De vijfentwintigjarige zanger, rapper en producer Trevor Daniel uit Houston, Texas is sinds jonge leeftijd bezig met muziek. In oktober 2018 bracht hij zijn eerste EP uit, met hierop het nummer ‘’Falling’’. De track ging viral op TikTok, werd daardoor een internationale hit en is  inmiddels miljoenen keren gestreamd op Spotify en YouTube. Trevor’s muziek klinkt als pop met invloeden van hiphop, trap en r&b en als zijn inspiratiebronnen noemt hij artiesten als Post Malone en Blackbear.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Trevor Daniel
Trevor Daniel - Falling

Trevor Daniel

Falling

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma