Programma
Trees Speak Paradiso Amsterdam zonder data

Trees Speak

Trees Speak

maandag 2 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

Trees Speak maakt een eclectische mix van krautrock, neojazz, psychedelische rock en elektronische muziek. Als je benieuwd bent hoe het vroege Kraftwerk, NEU!, John Cage, Tangerine Dream en Sun Ra gezamenlijk klinkt binnen één band, dan ben je bij Trees Speak op de juiste plek. Hun muziek is sterk beïnvloed door de magie van de woestijn in het Amerikaanse Arizona, de plek waar Daniel Martin Diaz en Damian Diaz, het duo achter Trees Speak, ook wonen. Maart dit jaar brachten zij hun nieuwe plaat ‘Mind Maze’ uit, het vijfde album in slechts twee jaar tijd. Vorig jaar stonden ze op het fijnproeversfestival Le Guess Who, herfst 2023 komen ze terug naar Nederland naar Tolhuistuin.

Line-up

Club

  • Trees Speak

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Trees Speak

Trees Speak

Rare Earth

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Mind Maze

Mind Maze

Trees Speak

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma