Programma
Transpodium

Trans Podium

Trans Podium

dinsdag 1 augustus 2023

dinsdag 1 augustus 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit programma is onderdeel van DIP (Dinsdag in Paradiso)

Trans Podium in DIP

Logopedie Flevoland organiseert samen met zangcoach Rik Limonard op dinsdag 1 augustus een open podium voor transgender personen in DIP. Tijdens deze avond krijgen transgender personen de gelegenheid om hun stem te laten horen op het podium. 

Al jaren helpen de logopedisten van Logopedie Flevoland transgender personen bij hun stemtransitie. Voor sommige mensen is het werken aan hun stem een hele stap of een enorme uitdaging. Het doel is om al deze prachtige stemmen en geluiden een podium te geven. Verwacht verschillende deelnemers die hun talenten zullen laten horen: van zang tot spoken word tot instrumentale muziek. Het belooft een feestelijke avond te worden!

Wil je zingen? Iets voordragen? Instrumentale bijdrage? 
Aanmelden voor een act kan via het aanmeldformulier tot 1 juni. 

Alleen komen kijken is ook een optie. Hiervoor kan je een kaartje kopen via de ticketlink rechtsboven op deze pagina.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  DIP (Dinsdag in Paradiso)

  DIP is een vrije ruimte waar makers de ruimte krijgen om elke dinsdagavond nieuwe ideeën uit te proberen en te experimenteren. Een plek voor talentvolle organisaties, collectieven, kunstenaars, performers, makers, vrije vogels en uitvinders om een eigen invulling te geven aan de dinsdagavond van Paradiso.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma