Programma
Tove Lo

Tove Lo + Millie Turner

Tove Lo + Millie Turner

woensdag 9 september 2020

woensdag 9 september 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:
Het concert van Tove Lo op 17 maart (later verplaatst naar 9 september) is afgelast vanwege het annuleren van de gehele Europese tournee, veroorzaakt door de onzekere situatie rondom het coronavirus. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op onze website.

English:
The Tove Lo concert at Paradiso on March 17 (which was rescheduled to September 9) is now cancelled due to the uncertainty around the Covid-19 situation and the artist's cancellation of her European tour. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on our website.

==

De Stockholmse zangeres en songschrijver Tove Lo maakt aanstekelijke, elektronische pop en is niet bang om buiten de gebaande paden te treden. In haar goudeerlijke nummers strijdt ze voor gelijke rechten en seksuele vrijheid, verpakt in teksten over seks, feestjes, verbroken relaties en hartenleed. Tove brak in 2014 door met de remix van haar track ‘Habits (Stay High)’, die in Nederland de nummer 1 positie van de Top 40 wist te bereiken. Dat Tove Lo een neusje heeft voor het schrijven van hits, bewees ze met opvolgers ‘Talking Body’, ‘Cool Girl’ en ‘Heroes (We Could Be)’ met Alesso, en diverse nummers die ze schreef voor Years & Years, Lorde en Ellie Goulding. In maart brengt Tove haar, zoals ze haar muziek zelf het liefst omschrijft, ‘Dirty Pop’, in het kader van haar ‘Sunshine Kitty Tour’ voor het eerst naar Paradiso. Haar gelijknamige nieuwe album verscheen op 20 september 2019.

Special guest: Millie Turner

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Tove Lo
  • Millie Turner
Tove Lo - Talking Body

Tove Lo

Talking Body

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma