Programma
Paradiso

Tourist LeMC + Baloji

Tourist LeMC + Baloji

vrijdag 11 november 2016

vrijdag 11 november 2016

Tourist LeMC is hiphop uit Antwerpen en het pseudoniem van Johannes Faes. Hij groeide op in de beruchte wijk De Seefhoek. Deze buurt heeft Faes gevormd tot wat hij is en zijn artiestennaam kan dan ook duidelijk en direct gelinkt worden met deze multiculturele omgeving.

Op zijn debuutalbum 'Antwerps Testament' gaan de nummers inhoudelijk vooral over de wijk. Vooral in nummers als 'Stuivenberg' en 'Hulpverlener' vertolkt hij de realiteit op de straten van Antwerpen met originele en vaak treffend eerlijke rijmen.

Vorig jaar bracht hij zijn tweede album 'En Route' uit, welke onlangs platina is gegaan. Antwerpen blijft een grote inspiratiebron voor zijn teksten, maar je leert Johannes nu ook persoonlijk kennen. Na zijn rap uitverkochte optredens in het voorjaar, komt Tourist LeMC voor een grote show in Paradiso.

Baloji
Deze bijzonder veelzijdige Franse singer-songwriter combineert Afrikaanse muziek met hiphop, maar doet ook uitstapjes naar funk, soul, jazz en electronische muziek. Zijn live-optredens zijn vanzelfsprekend een waar spektakel.

Ben je in het bezit van de CJP-pas? Dan kan je een kaart kopen met €2,50 korting. Klik hier voor informatie en tickets.

Paradiso Programme

Programma