Programma
220209 Tourist Inside Out192684 f1

Tourist + Fehdah

Tourist + Fehdah

donderdag 27 oktober 2022

donderdag 27 oktober 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit concert is geüpgraded van Paradiso Bovenzaal naar Tolhuistuin Club. De aanvangstijd is hierbij ook aangepast. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. 

Sinds William Phillips in 2015 een Grammy won voor zijn songwritingbijdrage aan Sam Smith's 'Stay With Me', ging het hard voor de 35-jarige muzikant uit Londen. Hij bracht drie albums uit, stond op festivals als Coachella en Glastonbury en produceerde remixen voor artiesten als The Weeknd, Christine and the Queens en Chvrches.

De introverte elektronische producties van Tourist werken rustig toe naar een climax en doen denken aan het eerdere werk van Bonobo - voor wie Tourist eerder in het voorprogramma stond. Inmiddels ligt Tourists vierde album 'Inside Out' op de planken: een plaat waarop gerouwd wordt om het verlies van een dierbare en de geboorte van zijn dochter wordt gevierd.

Support act: Fehdah

In het voorprogramma van dit concert staat de Ierse zangeres en producer Fehdah. Met haar afro-geïnspireerde elektronische soultracks begint ze een steeds prominentere rol te krijgen in de snelgroeiende Ierse hiphop scene.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Tourist
  • Fehdah

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma