Programma
93236402 10158599706723338 1852867870954881024 o

Toots & the Maytals - The Last Tour

Toots & the Maytals - The Last Tour

donderdag 3 september 2020

donderdag 3 september 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Met verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Toots Hibbert, legendarische frontman van Toots & The Maytals. Toots overleed op vrijdag 11 september 2020 op 77-jarige leeftijd.

Ticketkopers ontvangen binnenkort meer informatie.

*****

Nederlands:
Het concert van Toots & The Maytals op donderdag 3 september 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op vrijdag 3 september 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Toots & The Maytals concert on Thursday September 3 2020 is postponed to Friday September 3 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

Toots & The Maytals
Toots & The Maytals uit Jamaica werd in de jaren zestig bekend door hun vernieuwende mix van ska en rocksteady reggae, aangevoerd door de soulvolle, haast Otis Redding-achtige stem van zanger Frederick "Toots" Hibbert. Dankzij de punkrevolutie in Engeland - bands als The Specials en The Clash waren fan en coverden hun muziek - kreeg Toots & The Maytals ook buiten de landsgrenzen van Jamaica voet aan de grond met hits als Funky Kingston, Pressure Drop en Monkey Man. Na een indrukwekkende carrière van bijna 60 jaar, gaat de band er in 2020 mee stoppen. Op donderdag 3 september zie je ze in het kader van hun afscheidstournee 'The Last Tour' voor de allerlaatste keer in Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Toots & The Maytals
Toots & The Maytals - Funky Kingston

Toots & The Maytals

Funky Kingston

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Toots & The Maytals - Pressure Drop

Toots & The Maytals

Pressure Drop

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma