Programma
Toosii Approved Photo

Toosii

Toosii

maandag 15 mei 2023

maandag 15 mei 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Toosii in Bitterzoet op maandag 15 mei 2023 is verplaatst naar Paradiso. De aanvangstijd is niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Toosii ging in 2019 viraal met zijn debuutsingle ‘Red Lights’. Sindsdien heeft hij twee projecten uitgebracht: 'Poetic Pain' in 2020 en 'Thank You for Believing' in 2021. Beide kwamen in de top 25 van de Billboard 200 terecht.

Hierna volgde ‘Boy’s Don’t Cry’. Een project dat alles veranderde, omdat hij deze uitbracht vlak na de geboorte van zijn zoontje. Hierna nam zijn muziek een andere wending. ‘Boy’s Don’t Cry’ is een EP met nieuwe nummers en fanfavorieten. Hier toont Toosii zich in de meest rauwe, ongefilterde staat waarin hij zich ooit bevond. Dit is nog steeds de artiest die kwetsbare muziek maakt, maar hij zingt niet langer voor zichzelf en zijn aanbiddende fans: hij zingt voor zijn familie.

Line-up

Grote Zaal

  • Toosii
Toosii, Summer Walker - Love Cycle

Toosii, Summer Walker

Love Cycle

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Toosii Topnummers

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma