Paradiso

Tom Trago presents: Night Voyage

Tom Trago presents: Night Voyage

30 dec 2011

30 dec 2011

Finish Up the Year with Amsterdam's finest. Special Guest: L-VIS 1990 UK. Grote zaal: Tom Trago, Dexter Live, Cinnaman, San Proper, Boris Werner, LVis UK. Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Night Voyage

Night Voyage staat voor een crossover tussen verschillende house-stijlen die samen een nieuw geluid vormen. Tom Trago heeft voor het eerste Night Voyage feest de beste dj’s uit de scene gestrikt. De getalenteerde L-VIS 1990 komt over uit Londen  en Dexter verzorgt een speciaal live-optreden. Daarnaast zijn Cinnaman, San Proper, Boris Werner en natuurlijk Tom Trago van de partij.

L-VIS 1990

De muziek die James Connolly, aka L-VIS 1990, maakt is puur gericht op de dansvloer. Zijn eigen clubavond Night Slugs gooit hoge ogen in Londen. Tijdens Night Slugs combineren hij en zijn maat Bok Bok UK funky en dupstep.

Tom Trago

Als lid van de nieuwe school Amsterdamse producers - opgevoed met hiphop en jazz -trad Tom Trago de Nederlandse clubscene binnen als dj. De afgelopen zes jaar maakte hij zowel nationaal als internationaal furore en hij draait op de meest uiteenlopende feesten. In 2006 debuteerde Tom Trago met zijn single ‘Live with the BBQ’, die een cultstatus verwierf. Zijn platen zijn uitgebracht op labels als Kindred Spirits, Magnetron, Philpot en Rush Hour. Trago’s tweede album ‘Iris’ verscheen eerder dit jaar en bevat een paar bijzondere samenwerkingen, met onder anderen house-veteraan Tyree Cooper, Meikbar en Om’mas Keith. In oktober verscheen er een nieuwe EP die Tom Trago maakte met de Engelse producer Bok Bok, op het label Sound Pellegrino.

Paradiso Programme

Programma