Programma
Paradiso

Tom Trago presents: Night Voyage

Tom Trago presents: Night Voyage

vrijdag 4 mei 2012

vrijdag 4 mei 2012

Grote zaal: Jan van Kampen, Tom Trago & special guest: J.G Wilkes (Optimo, UK). Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

J.G. Wilkes: J.G. Wilkes draait grensoverschrijdende disco. Ruimdenkend, gevarieerd maar vooral steengoed. Hij was mede-oprichter van de legendarische clubavond Optimo in Glasgow.

Tom Trago: Als lid van de nieuwe school Amsterdamse producers - opgevoed met hiphop en jazz - trad Tom Trago de Nederlandse clubscene binnen als dj. De afgelopen zes jaar maakte hij zowel nationaal als internationaal furore en hij draait op de meest uiteenlopende feesten. In 2006 debuteerde Tom Trago met zijn single ‘Live with the BBQ’, die een cultstatus verwierf. Zijn platen zijn uitgebracht op labels als Kindred Spirits, Magnetron, Philpot en Rush Hour. Trago’s tweede album ‘Iris’ verscheen in 2011 en bevat een paar bijzondere samenwerkingen, met onder anderen house-veteraan Tyree Cooper, Meikbar en Om’mas Keith. In oktober verscheen er een nieuwe EP die Tom Trago maakte met de Engelse producer Bok Bok, op het label Sound Pellegrino.

Jan van Kampen: Naast Tomt Trago staat Dekmantels finest, Jan van Kampen op het podium. Dekmantel staat als organisatie en label de laatste jaren volledig op de kaart, door altijd voor puur kwalitatieve programmering te kiezen en daarbovenop een dikke dosis energie af te geven aan het publiek. Mede onder leiding van Jan van Kampen is Dekmantel in Nederland uitgegroeid tot een begrip.

Paradiso Programme

Programma