Programma
Paradiso

Tom Trago presents Night Voyage

Tom Trago presents Night Voyage

vrijdag 27 juli 2012

vrijdag 27 juli 2012

Grote zaal: Bok Bok (Nightslugs, London), Tom Trago (Voyage Direct, Amsterdam), R-A-G live (M>O>S recordings, Amsterdam, William Kouam Djoko (Voyage Direct, Amsterdam).

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Bok Bok

Het Londense Night Slugs label hoofd, dj en producer Bok Bok (aka Alex Sushon) is een van de grootste spelers in de zogenoemde bass music. Zijn basis ligt in de underground grime scene die dankzij de opkomst van bassline en UK funky sounds, die four-to-the-floor met house, R&B en hip-hop elementen met zware baslijnen mixte, de grime maakte tot het rauwe geluid waar het tegenwoordig om bekend staat. Deze achtergrond transformeert door het gebruik van een kleurrijk pallet aan dancehall, dubstep, crunk, r&b, grime en UK garage naar een mix van ultieme dansbare muziek. Een vruchtbare samenwerking tussen Tom Trago en Bok Bok op inititief van Sound Pellegrino bracht deze dj's bij elkaar. Vier dagen en nachten lang knalde de twee in Tom zijn Amsterdamse studio waarna het nu tijd is om deze voor een solo van deze geskillde artiest!

R-A-G

Deze Amsterdamse underground crew brengen een old school house tune gemixt met een uitzonderlijke dosis energie. Onder M>O>S Recordings produceren label hoofd Aroy Dee, G-String, bekend van het beruchte Intergalatic FM en producerend wonder Marco Spaventi, een flinke portie genialiteit. Ze brengen een diepe sound met geslepen synts en rauwe randen op een ondergrond van Chicago en Detroit . Deze helden zullen live komen shinen in Paradiso, so be prepared!

William Kouam Djoko

De opkomende multi-getalenteerde dj William Djoko is de nieuwste aanwinst op het label van Tom Trago's Voyage Direct. Tot vorig jaar maakte Djoko deel uit van de Nederlandse house formatie Jason and the Argonauts met Jason Shae & Pete Bandit en Newton Da Costa. Hierin begon hij als MC maar later leerde hij de fijne kneepjes van de elektronische muziek.

De energieke stijl die kenmerkend is voor zijn muziek komt voort uit zijn achtergrond als danser. Dit refelecteert in zijn DJsets en live optredens. "When I play Live I try to connect with crowds as much as I can, still using the mic like I once started out with." Zijn grooves en freaky sounds laten de clubs van Berlijn tot Barcelona en van Milaan tot Londen shaken en nu mogen we hem hier op de vierde editie van Night Voyage met open armen verwelkomen!

TAPE

De jongens van TAPE staan normaal gesproken te knallen met hun vaste avond in Club Up maar zullen nu van zich laten horen in de kelder. Berend Krich, Olff, Jeroen Kok & Simon Weiss zullen je een mix van genres brengen, nieuw en oud. Dit kan variëren van disco uit de jaren 70 tot techno uit Detroit, van West Coast electro tot de Chicago uit begin jaren 80. Kortom: een fijn feestje in de kelder is gegarandeerd!


Paradiso Programme

Programma