Programma
Paradiso

Tom Trago presents Night Voyage, Azari & III Afterparty met o.a. Azari III DJ-set

Tom Trago presents Night Voyage, Azari & III Afterparty met o.a. Azari III DJ-set

vrijdag 10 februari 2012

vrijdag 10 februari 2012

Grote zaal: Tom Trago presents Night Voyage. Special guest: Benny Rodrigues. En: Jan van Kampen & Space Girls. Kleine zaal: Dog Day Disco.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

De tweede editie van Night Voyage in Paradiso. Als speciale gast haalt dj en producer Trago de grote held van de stad aan de Maas naar Amsterdam: Benny Rodrigues. Trago en Rodrigues zijn al jarenlang elkaars grootste fans en dragen nu samen de avond.

Benny Rodrigues is de laatste tijd volop bezig in zijn nieuwe studio en heeft producties afgeleverd aan o.a. Boys Noize Records, Poker Flat Recordings en Ovum Records. Hij heeft heeft zich daarnaast een alter ego aangemeten: ROD. Onder dit pseudoniem laat de alleskunner zich hoofdzakelijk van zijn techno-kant zien. Als lid van de nieuwe school Amsterdamse producers - opgevoed met hiphop en jazz - trad Tom Trago de Nederlandse clubscene binnen als dj. De afgelopen zes jaar maakte hij zowel nationaal als internationaal furore en hij draait op de meest uiteenlopende feesten. In 2006 debuteerde Tom Trago met zijn single ‘Live with the BBQ’, die een cultstatus verwierf. Zijn platen zijn uitgebracht op labels als Kindred Spirits, Magnetron, Philpot en Rush Hour. Trago’s tweede album ‘Iris’ verscheen in 2011 en bevat een paar bijzondere samenwerkingen, met onder anderen house-veteraan Tyree Cooper, Meikbar en Om’mas Keith. In oktober verscheen er een nieuwe EP die Tom Trago maakte met de Engelse producer Bok Bok, op het label Sound Pellegrino.

Ook Dekmantels finest, Jan van Kampen en de zevenkoppige meiden-dj-formatie Space Girls zijn uitgenodigd. Dekmantel staat als organisatie en als label volledig op de kaart, met hun handtekening van kwalitatieve programmering en een dikke dosis energie. Space Girls is een meidenformatie die naam aan het maken is in Amsterdam en natuurlijk het hele universum. De meiden zijn echte sfeermakers en draaien house van vroeger tot nu, veel warme beats met vocalen en daarnaast weten ze ook nog eens wat echte houseklassiekers zijn.

Paradiso Programme

Programma