Programma
Paradiso

TLC Kissing Chain

TLC Kissing Chain

zaterdag 25 juli 2015

zaterdag 25 juli 2015

TLC opent haar jaarlijks terugkerende Gay Week met een poging tot het verbreken van het Guinness World Records™ longest kissing chain. Tijdens deze middag probeert vrouwenzender TLC het wereldrecord van de langste rij kussende mensen te verbreken. Hiermee vraagt TLC aandacht voor de liefde in al haar vormen en laat zien dat TLC een week lang staat voor 'True Love Channel.’ Deelname is gratis en kan via http://www.tlc.nl/">www.tlc.nl.

Op zaterdag 25 juli om 13:30 uur geven Louisa & Rosanna (bekend van de documentaire ‘Louisa & Rosanna, Onze Transgender Bruiloft’) het startsein voor de TLC Kissing Chain door het geven van de eerste kus. Host Dolly Bellefleur, DJ Sjeazy Pearl en zangeres Emmaly Brown zorgen voor de (muzikale) entertainment tijdens dit liefdevolle evenement.

TLC roept vanaf vandaag al haar kijkers op (via on air activatiepromo’s, print uitingen, online en social media) om deel te nemen aan deze recordpoging, waarvan het huidige record staat op 351 mensen. Deelname is voor iedereen gratis en inschrijven kan via http://www.tlc.nl/tlc-kissing-chain">www.tlc.nl/tlc-kissing-chain.

Aanmelden voor vrijkaartjes via http://www.tlc.nl">www.tlc.nl.
Aanmelden voor Facebook event hier.

Paradiso Programme

Programma