Programma
LEAD Press Photo Dana Trippe mb

Tkay Maidza

Tkay Maidza

Monday 13 November 2023

Monday 13 November 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Tkay Maidza is een Australische muzikante en rapper, bekend om haar veelzijdige stijl en unieke mix van hiphop, elektronische en popmuziek. Ze is geboren in Zimbabwe en verhuisde later naar Australië. Tkay verwierf erkenning met haar debuut EP ‘Switch Tape’ van 2014.

In de loop der jaren heeft Tkay Maidza verschillende succesvolle projecten uitgebracht, waaronder haar debuutalbum ‘TKAY’ in 2016 en de mixtape ‘Last Year Was Weird, Vol. 1’ in 2018. 3 November brengt ze het album ‘Sweet Justice’ met ondere anderen producties van Kaytranada. Haar muziek kenmerkt zich door energieke beats, slimme woordspelingen en dynamische optredens.

Tkay Maidza heeft lof ontvangen voor haar innovatieve geluid en heeft samengewerkt met artiesten zoals Killer Mike, Danny Brown en JPEGMAFIA. Ze blijft de grenzen van muziek verleggen, waardoor ze een rijzende ster is in de wereldwijde muziekscene.

Line-up

Bovenzaal

  • Tkay Maidza
Tkay Maidza

Tkay Maidza

Cashmere

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Tkay Maidza op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma