Programma
Timesbold

Timesbold

Timesbold

Tuesday 20 February 2024

Tuesday 20 February 2024

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

Timesbold is een wisselende Americana-formatie van twee tot twintig muzikanten die wordt geleid door singer-songwriter Jason Merritt (Whip). Na een tijdje afwezig te zijn geweest, tenzij je zijprojecten van Miracle Whips meetelt, is Timesbold terug met een nieuw album dat is doordrenkt met folk en Americana.
Op 'Not Still Here' laat Merritt eens te meer horen dat hij een meester is in het vertellen van - maar ook het vertalen van verhalen naar muziek. Verwacht een frisse, elegante mix van Americana, country en folk, versterkt door Merritt's gidsende stem en meeslepende teksten.

Line-up

Zonzij

  • Timesbold
Timesbold

Timesbold

Don't Wanna Live

Topnummers van Timesbold

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma