Programma
Paradiso

Tim Darcy - verplaatst naar locatie: Cinetol

Tim Darcy - verplaatst naar locatie: Cinetol

Tuesday 21 February 2017

Tuesday 21 February 2017

Dit concert is verschoven van Paradiso naar Cinetol. Adres: Tolstraat 182, Amsterdam. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen tot 20 februari 2017 worden geretourneerd bij Ticketmaster.  Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm

Paradiso presenteert Tim Darcy (frontman Ought) in Cinetol. Adres: Tolstraat 182, Amsterdam.

Tim Darcy, die je kunt kennen als de charismatische frontman van Ought, brengt op 17 februari zijn eerste soloalbum Saturday Night uit op het gerenommeerde label Jagjaguwar. De eerste impressie van deze zijsprong krijg je met de eerste single Tall Glass Of Water. De onmiskenbare vocalen van Darcy doen direct denken aan Ought en het is dan vooral op tekstueel vlak waar dit nieuwe werk het verschil gaat maken. Het is een heel persoonlijk album geworden, waar de Canadees tijdens het opnemen van Ought's tweede album in de avonden en weekenden aan heeft gewerkt.

Indiestadpas 2017
Dit concert is toegankelijk met de Indiestadpas 2017. Deze is nu te koop via de Paradiso webwinkel en Ticketmaster. Blijf op de hoogte van Indiestad via de website, Facebook, Twitter en de nieuwsbrief.

Paradiso Programme

Programma