Programma
Omar

Ticket to the Tropics Soccer Special: Omar Souleyman, Ko Shin Moon, DJ Nobody Knows

Ticket to the Tropics Soccer Special: Omar Souleyman, Ko Shin Moon, DJ Nobody Knows

vrijdag 21 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal, Kelder

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:00

Deze avond is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2024. Bestel de pas in de webshop van Paradiso of kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Op vrijdag 21 juni speelt Nederland tegen Frankrijk tijdens het EK in Duitsland. Wat ook op 21 juni plaatsvindt is het eerste Ticket to the Tropics Festival. Nu blijkt onze headliner, niemand minder dan Omar Souleyman, een enorme voetbalfanaat te zijn dus hebben we deze avond omgedoopt tot een Ticket to the Tropics Soccer Special. Omar Souleyman trapt de avond af om 20.00 uur zodat de zaal alvast goed is opgewarmd voor de wedstrijd die om 21.00 uur begint. Of Nederland nou wint of verliest, deze wedstrijd wordt op deze manier er een om niet te vergeten. 

Tickets to the Tropics Festival
Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van highlife tot dabke, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Het Syrische techno-meets-dabke icoon, Omar Souleyman, siert als headliner het affiche van de eerste editie van het festival. Daarnaast staat het psychedelische space disco-duo Ko Shin Moon op het programma in de Bovenzaal, voor diegene die voetbal liever links laten liggen. DJ Nobody Knows, specialist in soul, funk, house, techno, afro en latin, sluit de avond af in de kelder

Omar Souleyman begon zijn carrière als bruiloft zanger, maar na de release van zijn debuutalbum “Wenu Wenu”, geproduceerd door Four Tet, is zijn ster rijzende. Ook de opvolger, “Bahdeni Nami”, genoot van lovende kritieken. Door zijn levendige melodieën, ondersteund door elektronische arrangementen en samenwerkingen met grootheden zoals Björk, heeft Omar Souleyman zich weten te vestigen als icoon in zowel de Syrische als elektronische muziek. Het vijfde studioalbum 'Erbil' dat afgelopen maart uitkwam, is een eerbetoon aan Erbil - de stad in Irak die hem troost bood en Souleyman omarmde tijdens recente onzekere tijden. De verhuizing naar Erbil bracht nieuwe ervaringen en vriendschappen met zich mee, die het best gevierd kunnen worden in vreugdevolle nummers die zijn gewijd aan een nieuw hoofdstuk in het leven.

Timetable
Grote Zaal
19.00 Deuren open
20.00 Omar Souleyman
21.00 Nederland - Frankrijk eerste helft
21.45 Omar Souleyman
22.05 Nederland - Frankrijk tweede helft 

Bovenzaal
20.30 deuren open
21.00 Ko Shin Moon

Kelder
22.00 DJ Nobody Knows

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Omar Souleyman
  • Precious Bloom

Bovenzaal

  • Ko Shin Moon

Kelder

  • Nobody Knows
Omar Souleyman

Omar Souleyman

Shlon

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Ko Shin Moon

Ko Shin Moon

Isyan feat. Melike Şahin

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Ticket to the Tropics-pas 2024

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van highlife tot dabke, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen zes jaar toegang tot onder meer concerten van Liniker, Luedji Luna, Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Richard Bona en vele anderen.

Hoe werkt het

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2024. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas

De pas is geldig vanaf 1 januari 2024 t/m 31 december 2024.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma