Programma
Thylacine web

Thylacine + il:lo

Thylacine + il:lo

woensdag 3 mei 2023

woensdag 3 mei 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Thylacine is verplaatst van Paradiso naar Tolhuistuin. Ook de tijden zijn gewijzigd: de deuren gaan om 19:30 uur open en het voorprogramma begint om 20:00 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. Ticketkopers ontvangen een e-mail met alle details.

20:00: il:lo
21:00: Thylacine

Franse producer en multi-instrumentalist Thylacine maakt melodieuze electronica met een progressief randje. In zijn producties combineert hij synthesizers met traditionelere instrumenten als saxofoon en piano: een modus operandi die je ook terugziet in zijn veelal geïmproviseerde en wervelende livesets.

Sinds debuutalbum 'Transsiberian', dat tot stand kwam tijdens een reis met de Trans-Siberische spoorlijn, ontwikkelde Thylacine een voorliefde voor componeren door te reizen. Zijn recent verschenen vierde album '9 Pieces' is een verzameling meeslepende tracks, gecomponeerd gedurende zijn reis van de afgelopen jaren. De negen 'puzzelstukken' dompelen de luisteraar onder in Thylacines universum en nemen je mee naar negen bestemmingen, van de bevroren zee in Noorwegen tot de Turkse Bosporus.

Support: il:lo

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Thylacine
  • il:lo
Thylacine - Bosphorus

THYLACINE

Bosphorus

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
il:lo dj set

il:lo

List

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma