Programma
Tm zdb cred veramarmelo002

Thurston Moore Group

Thurston Moore Group

donderdag 12 november 2020

donderdag 12 november 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 20:45

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

NL: Dit programma is vanwege de huidige maatregelen tot nader orde uitgesteld. Kaartkopers ontvangen een e-mail met verdere info.

ENG: This event has been postponed until further notice, due to the current restrictions. All ticket buyers will receive an e-mail with more information. 

Thurston Moore trok op jonge leeftijd naar New York City om daar punk te gaan spelen, waarna hij in 1980 Sonic Youth startte. Sindsdien heeft Moore een vooraanstaande rol gespeeld in de alternatieve rockscene. Met Sonic Youth werd een hele nieuwe generatie aan experimentele rock 'n roll teweeggebracht en het bezorgde Moore een plek in de top veertig van beste gitaristen aller tijden van Amerikaans muziekblad Rolling Stone. Live wordt de muzikant begeleid door een voltallige band, bestaande uit James Sedwards, Deb Googe (My Bloody Valentine) en Steve Shelley (Sonic Youth).

Naast deze avond geeft Thurston Moore Group nog een concert op vrijdag 13 november.

Voorprogramma: Bhajan Bhoy
Bhajan Bhoy is de bijnaam waaronder Britse multi-instrumentalist Ajay Saggar opereert. Afgelopen zomer verscheen zijn veelgeprezen debuutalbum 'Bless Bless', vol kosmische geluiden en psychedelische soundscapes. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Thurston Moore
  • Bhajan Bhoy

Voor jouw bezoek aan Paradiso

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Op donderdag 12 en vrijdag 13 november treedt Thurston Moore op in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Thurston Moore

Hashish

Hqdefault 200907 155255

Bhajan Bhoy

Asleep On King's Mountain

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma