Programma
Thumper nieuwe foto

Thumper

Thumper

Monday 19 September 2022

Monday 19 September 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit is het verplaatste programma van donderdag 3 maart 2022. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Thumper is een noisy zestal uit Dublin. Hun debuut-EP 'Out of Body Auto-Message' kwam in 2019 uit, en werd geproduceerd door Daniel Fox. Al vanaf het begin van hun carrière werd single 'Topher Grace' opgepikt door onder andere BBC 6 Music, Kerrang! en Radio X. Ze waren te zien op Eurosonic Noorderslag, waar ze een reputatie opbouwden voor brutale en waanzinnige liveshows met een voorliefde voor huilende feedback en stampende ritmes. Onlangs verscheen hun debuutalbum 'Megalomania'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • THUMPER

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link.

Op maandag 19 september 2022 geeft Thumper een concert in Paradiso. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Thumper - The Loser

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma