Programma
Thomas Day

Thomas Day

Thomas Day

maandag 19 februari 2024

maandag 19 februari 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit concert is uitverkocht. Er zijn nog tickets beschikbaar voor het concert op zondag 18 februari in Bitterzoet Amsterdam.

Thomas Day is een popzanger uit Nashville, Tennessee, die is opgegroeid in een muzikale familie. Hij begon met optreden tijdens ijshockey-, American football- en honkbalwedstrijden. Zelf stond Thomas ook op de ranglijst als een van de beste American football-talenten in de US. Maar nu is gebleken dat zijn ware passie toch bij muziek ligt. Nadat de zanger viraal gaat op Instagram met zijn cover van Adele's 'Set Fire To the Rain', begint zijn fanbase echt te groeien. In 2019 wordt Thomas lid van Tiktok en heeft nu bijna 7 miljoen volgers. Zijn debuutalbum, 'Love Me For Another Day', is net uitgekomen en zit vol persoonlijke teksten over hartzeer en melancholische droompop.

Line-up

Bovenzaal

  • Thomas Day
Thomas Day

Thomas Day

I Don't Wanna Leave Just Yet

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Thomas Day

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma