Programma
Thijs Boontjes 2022

Thijs Boontjes

Thijs Boontjes

Sunday 6 February 2022

Sunday 6 February 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Thijs Boontjes op zondag 6 februari 2022 kan onder de huidige coronamaatregelen plaatsvinden. Er is daarnaast een extra concert bevestigd op maandag 7 februari 2022. Het concert vindt plaats met zitplaatsen en op 1,5 meter afstand. Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht.

--

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier (voor bezoekers van 13 jaar en ouder)
3. Een geldig identiteitsbewijs. (voor bezoekers van 14 jaar en ouder)

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

  • Programma met zitplaatsen

Thijs Boontjes werd bekend als verdienstelijk pianist/organist in de band van onder andere Douwe Bob en Anouk, maar staat sinds 2015 in de spotlights als soloartiest met zijn eigen Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Thijs maakt lichtvoetige electropop liefdesliedjes met een jaren ’80 gevoel, gemaakt om op te dansen. Dit kon je zien op festivals als Into The Great Wide Open en Down The Rabbit Hole of op televisie, want hij is een graag geziene gast bij talkshows als M, Khalid & Sophie en De Wereld Draait Door. Onlangs bracht Thijs Boontjes zijn nieuwe single 'Ambiance' uit; een muzikale ode aan de nacht. Het wordt immers pas écht gezellig als de zon onder is. 'Ambiance' is het eerste nummer van de nieuwe EP van Boontjes, die binnenkort het levenslicht gaat zien.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Thijs Boontjes
Thijs Boontjes - Ambiance

Thijs Boontjes

Ambiance

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma