Programma
2 D7 E0 A23 7466 468 F AE57 7062 C129145 B

TheColorGrey

TheColorGrey

vrijdag 18 december 2020

vrijdag 18 december 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Nederlands:
Het concert van TheColorGrey op 30 april en 18 december 2020 is opnieuw uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 6 april 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:

The TheColorGrey concert on April 30 and December 18, 2020 is postponed for a second time until April 6, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone.

--

TheColorGrey is één van België's hardst werkende artiesten. Hij heeft in relatief korte tijd drie EP's en twee albums uitgebracht. Daar blijft het niet bij, want er komt dit jaar nog veel meer uit van de 26-jarige Antwerpenaar met Congolese roots. Zo kondigde hij met zijn recent verschenen. single 'Up All Night' de komst van zijn nieuwe album aan. Het zijn de invloeden van soul, pop, r&b, hiphop en jazz die ervoor zorgen dat zijn nummers zwoel en verfrissend klinken.  Op 18 december treedt hij op in de kleine zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • TheColorGrey
TheColorGrey - Need To Know

TheColorGrey

Need To Know

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
TheColorGrey - Black Flower

TheColorGrey

Black Flowerh

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma