Programma
Paradiso

Theaterstraat Benefiet

Theaterstraat Benefiet

zondag 31 augustus 2014

zondag 31 augustus 2014

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterstraatbenefiet.nl

In samenwerking met Paradiso organiseert het comité 'Help Theaterstraat uit de brand' een benefiet, met onder andere de Kift, The Ex, Fanfare van de Eerste Liefdesnacht en Kalio Gayo. De avond wordt verder opgevrolijkt door DJ Kollektief Kansloos en Schuifdicht. Naast drankjes zijn er ook hapjes verkrijgbaar en er is een cocktailbar.

Al het geld dat deze avond binnenkomt, op wat kosten na, gaat door naar Theaterstraat. Theaterstraat is een vrijwilligers collectief dat al ruim 35 jaar technische ondersteuning biedt bij demonstraties, buurtfeesten en andere straatacties. In december is hun loods deels afgebrand en zijn ze ook veel apparatuur kwijtgeraakt. Met dit geld kunnen zij verder met de herbouw van hun loods en het vervangen van materiaal.

Om de sfeer en opbrengst van de avond verder te verhogen vindt er een veiling van foto's en unieke verbrande kunst plaats. De verbrande kunst is ontstaan uit mooi gevormde objecten die bij het opruimen van de hopen puin na de brand zijn aangetroffen. De prachtige foto's zijn de eerste weken na de brand gemaakt door Kika.

Omdat hun archief van 1976 tot en met 1997 verloren is gegaan vragen we bezoekers om alles wat ze aan foto's, krantenartikelen en verdere spullen hebben waar Theaterstraat in voorkomt of waar ze aan hebben bijgedragen mee te nemen.

Kijk voor meer informatie over de Theaterstraat, de brand, het benefiet en de bands op www.theaterstraatbenefiet.nl.

Paradiso Programme

Programma